برخی لغات و اصطلاحات کاربردی قهوه

سلام ، می خواستم این قسمت هم جزئی از سری پست های کمی بیشتر در مورد قهوه بدانیم باشه ، اما گفتم چون تعداد علاقه مندان به این اصطلاحات زیاد نیست ، این چند اصطلاح رو در یک پست جدا بنویسم :

  • Acidity : میزان ترشی و تندی طعم قهوه.
    Aroma : رایحه قهوه.
    Bitter : تلخی قهوه.
    Body : وزن و یا غلظت قهوه.
    Flavored : به قهوه ای اطلاق میگردد که به آن طعم های گوناگونی اضافه شده است.
    Spicy : به طعم تند و ادویه مانند قهوه میگویند.
    Tone : رنگ و ظاهر قهوه.
    Organic : قهوه ای که بدون مواد شیمیایی مانند آفت کشها تولید شده است.
    Sweet : به طعم شیرینی و خوش طعمی قهوه اطلاق میشود.
    Instant Drink : به قهوه های فوری میگویند.
    Decaffeinated : قهوه بدون کافئین.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.