کمی در مورد قهوه بیشتر بدانیم {۴}

خوب امید وارم که قسمت های قبلی را خوانده باشین

 

انواع نوشیدنی های قهوه با پایه اسپرسو :

اول از همه خود اسپرسو 😀 : خوب این نوع قهوه با دستگاه های قهوه ساز اسپرسو ( خانگی ، صنعتی ، موکاپات ، …. ) که معمولا از حجم کمی از آب و عصاره قهوه تهیه می شود.

باقی نوشیدنی ها پایه اسپرسو را به اختصار در لیست زیر می نویسم :

اَمِریکانو (Americano) : اسپرسو + آب
دوپیو (Doppio) : دوبل اسپرسو ، که از دو شات اسپرسو تهیه می شود
ماکیاتو (Macchiato) : اسپرسویی که رو(سطحش) از فوم شیر پوشیده است.
اِسپرِسوی یخ (Iced Espresso) : دوشات اسپرسو (دوپیو) با یخ خورد شده سرو می شود.
اِسپرِسو با خامه (Espresso Con Panna) : یک شات اسپرسو با خامه زده شده ( که من معمولا با دوپیو دوست دارم. و مقداری سیروپ کارامل )
گِرانیتا (Granita) : قهوه اسپرسو یخزده که با شکر سرومیشود.
کاپوچینو (Cappuccino) : نوشیدنی معروفی که از ترکیب اسپرسو و شیر و فوم شیر به نسبت ۱/۳ تهیه میشود.
موکاچینو (Mochaccino) : اسپرسو + شکلات مایع و یا پودر کاکائو + شیر داغ با رویه شیر کف کرده
کاپوچینوی یخ (Iced Cappuccino) : اسپرسو + یخ خرد شده + شیر سرد با رویه شیر کف کرده
آفوگاتو (Affogato) : (نوشیدنی مورد علاقه من در فصول گرم :-دی ) اسپرسو + بستنی
فراپاچینو (Frappuccino) : اسپرسو + بستنی + شیر و یخ.
گوچیاتو (Gocciato) : اسپرسو + کف شیر خیلی کم
کافه لَته (Cafe Latte) : مثل کاپوچینو ، از اسپرسو و شیر و کف شیر تهیه میشود ، ولی مقدار شیر و کف شیر ۵ برابر اسپرسو است .(با سیروپ فندوق خوشمزه می شود)
کافه موکا (Cafe Mocha) : اسپرسو + شکلات مایع + ۲شیر کف کرده با رویه خامه زده شده.

 

در قسمت بعدی طرز تهیه و دم نمودن انواع قهوه رو توضیح میدم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.