سلام ، می خواستم این قسمت هم جزئی از سری پست های کمی بیشتر در مورد قهوه بدانیم باشه ، اما گفتم چون تعداد علاقه مندان به این اصطلاحات زیاد نیست ، این چند اصطلاح رو در یک پست جدا بنویسم :
- Acidity : میزان ترشی و تندی طعم قهوه.
Aroma : رایحه قهوه.
Bitter : تلخی قهوه.
Body : وزن و یا غلظت قهوه.
Flavored : به قهوه ای اطلاق میگردد که به آن طعم های گوناگونی اضافه شده است.
Spicy : به طعم تند و ادویه مانند قهوه میگویند.
Tone : رنگ و ظاهر قهوه.
Organic : قهوه ای که بدون مواد شیمیایی مانند آفت کشها تولید شده است.
Sweet : به طعم شیرینی و خوش طعمی قهوه اطلاق میشود.
Instant Drink : به قهوه های فوری میگویند.
Decaffeinated : قهوه بدون کافئین.