وبلاگ شخصی روزبه

کمی در مورد قهوه بیشتر بدانیم {۳}

خوب حالامیریم سر بحث همیشگی من با افرادی که میخوان وارد دنیای قهوه ای ها بشوند ، بحث شیرین انواع پودر قهوه (گرین کردن ، آسیاب کردن ، coffee grind )

خوب از نرم ترین ، ریز ترین ، به درشت ترین می نویسم :

اول از همه پودر قهوه ترک ، که معمولا ریزترین حالت گریندر را باید انتخاب کنید ، و پودری نرم و ریز می باشد. اینقدر که ریز هست مثل آرد می ماند. معمولا این نوع قهوه  آسیاب شده برای قهوه ترک یا ارمنی استفاده می شود .

قهوه اسپرسو ، این نوع از آسیاب کمی از قهوه ترک کمتر آسیاب میشوند و دانه هایش درشت تر است ، و برای تهیه قهوه های اسپرسو استفاده می شود . و اگر به اشتباه با این نوع قهوه قهوه ترک تهیه کنید ، دانه های قهوه به دهن میاد .

پودر قهوه فیلتر (فرانسوی) ، این نوع قهوه خیلی کمتر آسیاب می شوند و دانه هایش از دانه اسپرسو درشت تر است و معمولا در دستگاه های فرنچ پرس ، قهوه ساز های دمی و در بعضی از دستگاه های نسل جدید  استفاده می شوند.

coffee-grind-chart

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *