وبلاگ شخصی روزبه

شاپوری (نیمرو لوبیا)

این غذا عموماً در چای خانه هایی که خوراک ساده هم دارند پخته می شوند.این غذا یک میان وعده یا صبحانه عالی هست که در گیلان خیلی مورد علاقه مردم هست {من که خودم خیلی علاقه دارم} 😬
اما طرز تهیه اش خیلی راحت است :
اول رب گوجه را با کمی روغن سرخ می کنید
بعد تخم مرغ را با رب گوجه سرخ کنید
لوبیایی که از قبل پخته شده را داخل ماهی تابه ریخته و میل می کنید
اکثر مردم این غذارو با روغن زیتون و آبلیمو هم میل می کنند

البته در گیلان غذای دیگه ای هم سرو می شود که کباب را با لوبیای پخته مخلوط می کنند و با کره یا روغن زیتون یا همان طور ساده با نان داغ می خورند و به آن “کباب لوبیا” می گویند.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *